(ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ)
 • English
 • Ελληνικά
 • French
 • Română
 • English
 • Ελληνικά
 • French
 • Română
 • Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε γυναίκας αποτελεί η ρουτίνα ομορφιάς της, πράγμα που τις περισσότερες φορές συνδέουμε με την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου μας. Αν όμως θέλουμε να είμαστε πραγματικά όμορφες και φρέσκες, οφείλουμε να εντάσσουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα και τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής μας, γι’ αυτό κρατήστε σημειώσεις!

  First things first

  Αναρωτιέστε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να καθαρίσετε την ευαίσθητη περιοχή; Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με ένα σύντομο μάθημα ανατομίας. Αν και ο όρος «κόλπος» χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα αναπαραγωγικά όργανα μιας γυναίκας, η αλήθεια είναι ότι αναφέρεται μόνο στο εσωτερικό κανάλι που οδηγεί στον τράχηλο. Επομένως, στην πραγματικότητα δεν είναι ο κόλπος που χρειάζεται καθαρισμό αλλά το αιδοίο.

  Go gentle

  Η φράση-κλειδί που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γυναικεία υγιεινή είναι: go gentle! Ακολουθούν μερικές συμβουλές γύρω από τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής που θα κάνουν τη διαδικασία πιο ευχάριστη.

  1. Υιοθετήστε συγκεκριμένη ρουτίνα: Οι αλλαγές στο γυναικείο σώμα με την πάροδο του χρόνου καθιστούν κρίσιμης σημασίας την προσωπική υγιεινή. Η έμμηνος ρύση, οι κολπικές εκκρίσεις και η αυξημένη εφίδρωση συνεπάγονται την ανάγκη για τον σωστό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.
  2. Αποφύγετε τη χρήση σφουγγαριού: Η γυναικεία υγιεινή δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό. Το δέρμα στην ευαίσθητη περιοχή είναι πολύ ευαίσθητο και μπορεί να ερεθιστεί από το σφουγγάρι που χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, τα βακτήρια τείνουν να αναπτύσσονται σε σφουγγάρια ή γάντια, επομένως τα χέρια σας είναι η μόνη safe επιλογή.
  3. Στεγνώστε με μαλακή πετσέτα: Για να σκουπιστείτε μετά το ντους, χρησιμοποιήστε μια μαλακή και εντελώς στεγνή πετσέτα, την οποία πρέπει να αλλάζετε κάθε δύο με τρεις ημέρες και να μην τη μοιράζεστε με κανέναν άλλο.
  4. Χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα: Αναζητήστε προϊόντα χωρίς σαπούνι και ισχυρούς καθαριστικούς παράγοντες, που προορίζονται αποκλειστικά για την ευαίσθητη περιοχή και είναι φιλικά ως προς το pH τόσο του δέρματος όσο και του βλεννογόνου της περιοχής.

  Το EVA INTIMA® ORIGINAL MILD FOAM είναι σχεδιασμένο να προσφέρει απαλό καθαρισμό και ενίσχυση της φυσικής προστασίας της ευαίσθητης περιοχής εύκολα και πρακτικά χάρη στη σύνθεση που δεν απαιτεί ξέβγαλμα. Απομακρύνει τις εκκρίσεις και τις οσμές από τα έξω γεννητικά όργανα, ενισχύοντας τη φυσιολογία του δέρματος κάθε στιγμή της ημέρας, επιπρόσθετα της συνηθισμένης εφαρμογής κατά το καθημερινό ντους. Η απαλή του σύνθεση καταπραΰνει και ανακουφίζει από πιθανούς ερεθισμούς χάρη στη δράση των εκχυλισμάτων καλέντουλας, χαμομηλιού, φασκόμηλου και αμαμελίδας. Το εκχύλισμα αλόης και η πανθενόλη διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη και το γαλακτικό οξύ διατηρεί το pH της περιοχής συμβάλλοντας στην ενίσχυση της φυσιολογίας του δέρματος.

  Note: Εάν παρατηρήσετε αλλαγές στη φυσιολογία της ευαίσθητης περιοχής, είναι σημαντικό να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό σας.