(ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ)
  • Ελληνικά
  • French
  • Română
  • English
  • Ελληνικά
  • French
  • Română
  • English
  • Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου Ιστοσελίδας

    1. Ποιοι είμαστε;

      Η παρούσα ιστοσελίδα με domain name https://eva-intima.com (εφ’ εξής η «ιστοσελίδα») ανήκει στην εταιρεία «ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΕΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τον διακριτικό τίτλο «INTERMED ΑΒΕΕ», που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, οδός Καλυφτάκη, αρ.27, Τ.Κ. 14564, με αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 2333601000 και ΑΦΜ 094420381, Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Αθηνών, νομίμως εκπροσωπούμενη με mail intermed@intermed.com.gr και τηλέφωνο 210 6253 905, ώρες επικοινωνίας: 07:30 – 15:30, (εφεξής ο «Αποδέκτης ή η Εταιρεία»).

      Θεωρούμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ιδιαίτερα σημαντική και θέλουμε να αισθάνεστε όμορφα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

      Ο Αποδέκτης, συμμορφούμενος προς τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΕ 2016/679) και ο εθνικός νόμος 4624/2019 (εφεξής ως ΓΚΠΔ) καθώς και των όσων απαιτεί ο Περί Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών Νόμος του 2004 (112(I)/2004), διαχειρίζεται τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που της γνωστοποιούνται με τη μέγιστη δυνατή προσοχή, εξασφαλίζοντας, σε κάθε περίπτωση, την προστασία και ιδιωτικότητα αυτών.

      Για  το σκοπό αυτό, σας γνωστοποιούμε όσα απαιτεί ο Κανονισμός και ο εθνικός νόμος για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και για το πώς χρησιμοποιούμε εμείς τα δεδομένα αυτά.

      Όσον αφορά τους υπερσυνδέσμους (hyperlinks) που τυχόν περιλαμβάνει, εφόσον αυτοί παρέχονται από τρίτους, δεν εφαρμόζεται η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά τυγχάνει εφαρμογής η εκάστοτε πολιτικής προστασίας κάθε ιστότοπου.

      Με την παρούσα πολιτική προστασίας, ενημερώνεστε, και όπου σας ζητείται σχετικά, μπορείτε και να συμφωνείτε ή όχι, με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από τον Αποδέκτη, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ – GDPR) και τους κάτωθι όρους χρήσης.

      Παρακαλούμε αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο και διαβάστε με προσοχή την παρούσα πολιτική προστασίας.

    2. Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που υφίστανται επεξεργασία

    Ο Αποδέκτης προβαίνει σε συλλογή και επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ήτοι πληροφοριών σχετικών με φυσικό πρόσωπο που ταυτοποιείται ή μπορεί να ταυτοποιηθεί από τις πληροφορίες αυτές, ανεξάρτητα από το αν η ταυτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα ή έμμεσα. Ως επεξεργασία των δεδομένων αυτών νοείται κάθε εργασία που πραγματοποιείται αναφορικά με τα δεδομένα αυτά, είτε αυτοματοποιημένα είτε όχι.

    Στα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα συμπεριλαμβάνονται, παραδείγματος χάριν,  πληροφορίες όπως το όνομα, η διεύθυνση κατοικίας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός επισκέπτη του ιστότοπου του Αποδέκτη.

    Ο Αποδέκτης προβαίνει σε σύννομη επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, καθώς συλλέγει και επεξεργάζεται αυτά αποκλειστικά για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την υλοποίηση των σκοπών αυτών. Τα δεδομένα που τηρεί, φροντίζει να είναι ακριβή και να επικαιροποιούνται, αναζητώντας προς το σκοπό αυτό τη συνδρομή των υποκειμένων των δεδομένων, ήτοι των φυσικών προσώπων που τα δεδομένα αυτά αφορούν, διατηρεί, δε, τα δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την υλοποίηση των συγκεκριμένων σκοπών.

    Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την πλοήγησή σας στην ανωτέρω ιστοσελίδα ή με τη συμμετοχή σας σε κάποιον από τους διαγωνισμούς μας, φυλάσσονται σε αρχείο με ευθύνη του Αποδέκτη.

    Παρακάτω παρουσιάζουμε τα δεδομένα τα οποία συλλέγουμε:

    Α) Κατά την επίσκεψη και πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας καταγράφεται η διεύθυνση IP (διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου) του υπολογιστή πρόσβασης σας, η ιστοσελίδα από την οποία μας επισκέπτεστε, η ταυτότητα συσκευής ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής, η ημερομηνία, η ώρα, η διάρκεια επίσκεψης, ο τύπος προγράμματος περιήγησης, οι ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, ο τόπος προέλευσης του χρήστη και το λειτουργικό σύστημα.

    Αυτές οι τεχνικές πληροφορίες μπορούν, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Περιορίζουμε την συλλογή δεδομένων στα απολύτως απαραίτητα, έτσι ώστε να πετύχουμε την συμμόρφωση με την αρχή επεξεργασίας δεδομένων, που αφορά στην ελαχιστοποίηση επεξεργασίας των δεδομένων.

    Κατά γενικό κανόνα, χρησιμοποιούμε τεχνικά στοιχεία, ωστόσο, μόνο στο βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο για τεχνικούς λόγους, για τη λειτουργία και την προστασία της ιστοσελίδας και της εφαρμογής μας ενάντια στις επιθέσεις και την κακόβουλη χρήση, καθώς και σε ψευδώνυμη ή ανώνυμη μορφή για στατιστικούς σκοπούς.

    Β) Προς τους ειδικότερους σκοπούς επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, για τους οποίους μας παρέχετε δεδομένα με τη βούλησή σας, ήτοι όταν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αν εγγραφείτε ως συνδρομητές για κάποιες υπηρεσίες καθώς και όταν μας παραθέτετε σχόλια, συλλέγει και επεξεργάζεται τις ακόλουθες πληροφορίες:

    – Ονοματεπώνυμο

    -Στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κατοικίας, ταχυδρομικός κώδικας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

    Στην περίπτωση που παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, πρέπει να έχετε λάβει τη συναίνεση του τρίτου πριν την γνωστοποίηση των δεδομένων του σε εμάς. Στην περίπτωση αυτή, πριν τα πρόσωπα αυτά παρέχουν σε εσάς την ανωτέρω συναίνεση, οφείλετε να ενημερώσετε για την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

     

    1. Σκοποί επεξεργασίας και νομική βάση αυτών

     

    Ο Αποδέκτης συλλέγει, επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν, κυρίως όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του, αποκλειστικά για τους σκοπούς των παρεχόμενων υπηρεσιών της ιστοσελίδας και ιδίως για: α) τον έλεγχο της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας β) την βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε μέσω της πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας γ) με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, την απάντηση στα αιτήματά σας και την εν γένει επικοινωνία μας μαζί σας στα στοιχεία που παρέχετε μέσω των μηνυμάτων και των αιτημάτων σας, δ) τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που μας επιβάλλονται από τον Κανονισμό,  ε) την εκπλήρωση των νομίμων υποχρεώσεων μας και την έγερση αξιώσεων εξ αυτών και στ) την προστασία των συμφερόντων του Αποδέκτη.

    Θα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση εξαγοράς του συνόλου ή μέρους του διαδικτυακού μας ιστότοπου από άλλη εταιρεία, θα μοιραστούμε πληροφορίες με αυτή την διάδοχο εταιρεία, από την οποία θα απαιτήσουμε να συμμορφωθεί με την δική μας πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

    Ο Αποδέκτης αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν, όταν επικοινωνείτε μαζί του μέσω τηλεφώνου, ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή όταν θέλετε να μας στείλετε πληροφορίες με κάποιο άλλο τρόπο και, ως εκ τούτου διαβιβάζετε τα δεδομένα σας σε εμάς για το σκοπό αυτό.

    Επιπλέον, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα και τεχνικές πληροφορίες, στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε κακόβουλης χρήσης ή άλλης παράνομης συμπεριφοράς στην ιστοσελίδα μας, π.χ. για τη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων στην περίπτωση των επιθέσεων κατά των συστημάτων πληροφορικής μας. Τέλος, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, στο βαθμό που είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε, όπως για παράδειγμα ενόψει μιας επίσημης οδηγίας ή μιας δικαστικής ή άλλης απόφασης των Αρχών, καθώς και για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των απαιτήσεών μας, καθώς και για περιπτώσεις υπεράσπισης μας ενώπιον των δικαστηρίων.

    Η επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα γίνεται, ανάλογα με την περίπτωση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και την παρούσα πολιτική απορρήτου, ή σύμφωνα με τη δοθείσα από εσάς συγκατάθεση. Σε κάποιες περιπτώσεις, δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο σε ψευδώνυμη ή ανώνυμη μορφή.

     

    1. Χρόνος και τόπος τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

    Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στο σύστημα του Αποδέκτη, το οποίο φιλοξενείται σε εξυπηρετητή (server) που βρίσκεται στην Ελλάδα. Η διαχείριση του διακομιστή διενεργείται με τις ενδεδειγμένες μεθόδους, αποκλειστικά και μόνο από αυστηρώς περιορισμένο προσωπικό του ίδιου του Αποδέκτη και το προσωπικό της εταιρείας του διακομιστή.

    Διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο χρόνο απαιτείται προκειμένου να  ολοκληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο τα συλλέξαμε είναι απαραίτητο για τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας. Διαφορετικός χρόνος τήρησης των δεδομένων σας εφαρμόζεται ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Όταν η περίοδος αποθήκευσης παρέλθει, τα δεδομένα διαγράφονται ανάλογα.

    Πέρα από τους κανόνες που έχουμε ορίσει εμείς, υπάρχουν και άλλες περίοδοι για τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε αρχείο. Για παράδειγμα, τα φορολογικά στοιχεία πρέπει να τηρούνται για μια περίοδο 5 τουλάχιστον ετών. Οι ειδικές αυτές υποχρεωτικές περίοδοι τήρησης των στοιχείων διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία που τυγχάνει εφαρμογής.

    Επισημαίνουμε ότι ακόμα και εάν υποβάλετε αίτημα για τη διαγραφή των δεδομένων σας, είναι δυνατό να διατηρούμε κάποια από αυτά, αποκλειστικά και μόνο λόγω υποχρεώσεων εκ του νόμου ή για τη θεμελίωση, άσκηση και υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Στη περίπτωση αυτή, τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.

    1. Τρίτους στους οποίους διαβιβάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα

    Ο Αποδέκτης ενδέχεται να διαβιβάσει τα δεδομένα αυτά σε συνεργαζόμενες με αυτόν εταιρείες, εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες θα επεξεργαστούν τα δεδομένα για λογαριασμό του Αποδέκτη, ως εκτελούντες την επεξεργασία, αποκλειστικά και μόνο για τους αναφερόμενους στον όρο 3 σκοπούς. Κατά τη διαβίβαση των δεδομένων, ο Αποδέκτης λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και εχεμύθειας ώστε να εξασφαλιστεί το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφαλείας.

    Δε θα μεταβιβάζουμε ποτέ τα δεδομένα σας σε τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Για το σκοπό αυτό, σε κάθε περίπτωση, πριν μεταβιβάσουμε οποιοδήποτε στοιχείο σε εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε, ελέγχουμε ότι όλοι οι αποδέκτες των δεδομένων πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποχρεώσεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων και να αποδεικνύουν το επίπεδο ασφαλείας που παρέχουν με επαρκή στοιχεία.

    Ο Αποδέκτης δεσμεύεται ότι οι εταιρείες αυτές παρέχουν τις απαραίτητες εγγυήσεις για την προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και λαμβάνουν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε η επεξεργασία να είναι σύννομη και να διασφαλίζεται η προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και των δικαιωμάτων των φυσικών προσώπων που αφορούν. Επίσης, οι εταιρείες αυτές έχουν συμφωνήσει με τον Αποδέκτη να μη στέλνουν σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα, χωρίς την άδειά του Αποδέκτη. Ο Αποδέκτης δηλώνει ότι έχει υπογράψει εκ των προτέρων συμβάσεις με τις εταιρείες αυτές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται όροι σχετικοί με τη λήψη από αυτές μέτρων ασφαλείας.

    Για παράδειγμα, ο Αποδέκτης για την υποστήριξη των λειτουργιών του, μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα με συνεργαζόμενη εταιρεία εφαρμογών και υποδομών πληροφορικής ή με πελάτες του.

    Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα κυρίως μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και στον Ενιαίο Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ). Κανένας από τους παρόχους υπηρεσιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε δεν εδρεύουν εκτός ΕΕ και του ΕΟΧ.

    1. Ασφάλεια των δεδομένων

    Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι μια υψηλή προτεραιότητα για τον Αποδέκτη. Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε ασφαλή τα προσωπικά σας δεδομένα. Ως εκ τούτου, προστατεύουμε τα δεδομένα σας, που αποθηκεύονται σε εμάς, μέσω τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την αποτελεσματική πρόληψη απώλειας ή κακής χρήσης αυτών από τρίτους. Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι μας, οι οποίοι επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα δεσμεύονται για την τήρηση του απορρήτου. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δεδομένα μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη προστασία των δεδομένων σας, τα τεχνικά μέτρα ασφαλείας παρακολουθούνται τακτικά και, εάν είναι απαραίτητο, προσαρμόζονται στα αντίστοιχα επικρατούντα πρότυπα της τεχνολογίας.

    1. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Ο Αποδέκτης διαθέτει επίσημους λογαριασμούς στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

    Facebook

    Instagram

    Twitter

    Με τη βοήθεια κάθε μίας από τις παραπάνω πλατφόρμες, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε ορισμένα δεδομένα σας (όπως το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε και τη φωτογραφία σας). Σκοπός της επεξεργασίας αυτής, η οποία γίνεται είτε ανωνυμοποιημένα είτε όχι, είναι η παροχή ενημερώσεων σχετικά με το περιεχόμενό μας ή η επικοινωνία μαζί σας, απαντώντας στα μηνύματα που μας στέλνετε. Νομική βάση για την επεξεργασία είναι η συγκατάθεσή σας.

    Παρέχετε τη συγκατάθεσή σας κάνοντας like ή follow στις σελίδες μας και μπορείτε να την ανακαλέσετε το ίδιο εύκολα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (unlike, unfollow). Η συγκατάθεσή σας αυτή συνεπάγεται την αποδοχή της πολιτικής μας για την προστασία δεδομένων, η οποία παρατίθεται σε εμφανές και εύκολα προσβάσιμο σημείο στην εκάστοτε σελίδα. Εάν δεν συμφωνείτε με την πολιτική μας, θα πρέπει να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας με τον κατάλληλο τρόπο (unlike, unfollow).

    Με βάση τα παραπάνω, ο Αποδέκτης θεωρείται από κοινού υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων σας μαζί με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

    Με σκοπό τη διασφάλιση πληρέστερης προστασίας των δικαιωμάτων των προσώπων που επισκέπτονται τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τηρούμε αυστηρά τις υποχρεώσεις μας που αφορούν στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

    Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόζουμε μία σειρά από κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, όπως ο περιορισμός των ατόμων που έχουν πρόσβαση στη διαχείριση των μέσων, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφαλή επεξεργασία των δεδομένων.

    Επίσης στην ιστοσελίδα μας, παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής (subscribe) στον ιστότοπο του Αποδέκτη, προκειμένου να σας αποστέλλουμε κατά καιρούς διάφορα ενημερωτικά δελτία (newsletters). Σε κάθε ενημερωτικό δελτίο που λαμβάνετε έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής, με σχετικό σύνδεσμο στο τέλος του email επιλέγοντας το πεδίο «unsubscribe». Ο Αποδέκτης διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιονδήποτε παραλήπτη από τις λίστες ενημερωτικών δελτίων χωρίς αιτιολόγηση.

    Ο Αποδέκτης και οι συνεργάτες του καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία των ενημερωτικών δελτίων, ωστόσο είναι πάντοτε πιθανό να εμφανιστούν προβλήματα τεχνικής ή οργανωτικής φύσεως. Για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει καθώς και για κάθε σχετική πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία των ενημερωτικών δελτίων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

    Επισημαίνουμε ότι ο Αποδέκτης δεν είναι υπεύθυνος για τον τρόπο ή τα μέσα με τα οποία η κάθε μία από τις παραπάνω πλατφόρμες επεξεργάζεται τα δεδομένα σας. Ενημερωθείτε για την πολιτική των μέσων αυτών από τους αντίστοιχους συνδέσμους.

    Αναφορικά με την υποβολή σχολίων εκ μέρους των χρηστών στις αναρτήσεις ή/και στις σελίδες που διατηρεί ο Αποδέκτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο ενός ανοιχτού διαλόγου με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις, σας ενημερώνουμε ότι ο Αποδέκτης δεν έχει γενική υποχρέωση ελέγχου του περιεχομένου που υποβάλλεται από τους χρήστες των μέσων αυτών, ωστόσο καταβάλλει προσπάθειες για τη διασφάλιση ενός ασφαλούς online περιβάλλοντος.

    Ως εκ τούτου, ο Αποδέκτης έχει το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε είδος περιεχομένου κριθεί ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, όπως για παράδειγμα περιεχόμενο υβριστικό, χυδαίο, πορνογραφικό, απειλητικό, διαφημιστικό ή που παραβιάζει δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας ή περιέχει ψευδή δήλωση ως προς το πρόσωπο του χρήστη, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα αποκλεισμού των χρηστών που το υποβάλλουν.

    1. Υπερσύνδεσμοι (hyperlinks) σε ιστοσελίδες τρίτων μερών

    Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε ιστοσελίδες τρίτων μερών. Η τοποθέτηση των υπερσυνδέσμων αυτών έχει γίνει με μοναδικό σκοπό τη διευκόλυνσή των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο διαδίκτυο. Δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ένδειξη αποδοχής ή έγκρισης του περιεχομένου των ιστοσελίδων που παρατίθενται με υπερσύνδεσμο. Ο εκάστοτε σύνδεσμος οδηγεί σε μια διαφορετική ιστοσελίδα, η περιήγηση στην οποία υπόκειται στους δικούς της όρους χρήσης και προστασίας δεδομένων.

    Ο Αποδέκτης δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο και την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδας που παρατίθεται με υπερσύνδεσμο. Η πρόσβαση με τη χρήση των παρεχόμενων υπερσυνδέσμων στην εκάστοτε ιστοσελίδα λαμβάνει χώρα με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε τις πολιτικές προστασίας δεδομένων όλων των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε.

    1. Συγκατάθεση και δικαιώματα υποκειμένου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

     

    Επιλέγοντας ότι συμφωνείτε και συγκατατίθεστε με την επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν, δίνετε τη συγκατάθεση σας για την επεξεργασία των δεδομένων για τους ως άνω συγκεκριμένους σκοπούς, είτε από τον Αποδέκτη, είτε από συνεργαζόμενη με αυτόν εταιρεία. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, καθώς και να ασκήσετε ένα από τα νόμιμα δικαιώματά σας, ήτοι την πρόσβαση στα δεδομένα σας  και τη λήψη αντίγραφου αυτών, τη διόρθωση των ανακριβών πληροφοριών των προσωπικών σας στοιχείων, τη διαγραφή (λήθη) των δεδομένων σας ή τον περιορισμό της επεξεργασίας τους, τη φορητότητα των δεδομένων σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο και τη διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, την αντίρρηση στην υποβολή σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζουν σημαντικά με παρόμοιο τρόπο.

    Ο Αποδέκτης διαχειρίζεται τα αιτήματά σας με τη δέουσα προσοχή, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των δεδομένων σας και η προστασία των δικαιωμάτων σας. Για το λόγο αυτό,  σε περίπτωση που υπάρχουν αμφιβολίες ως προς το πρόσωπο που αιτείται την γνωστοποίηση των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ενδέχεται να σας ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες, αναγκαίες για την επιβεβαίωση της ταυτότητας σας.

    Ο Αποδέκτης απαντά στα αιτήματά σας χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός ενός (1) μήνα από τη λήψη εκάστου αιτήματος εκτός αν λόγω της πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω της πληθώρας των αιτημάτων, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε. Εάν τα αιτήματά σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, ο Αποδέκτης δύναται είτε να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την ανακοίνωση ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας, είτε να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

    Σε περίπτωση παραβίασης των δεδομένων σας και εφόσον η παραβίαση αυτή ενδέχεται να θέσει σε υψηλό κίνδυνο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας και υπό την προϋπόθεση ότι αυτή δεν εμπίπτει σε μία από τις εξαιρέσεις που προβλέπει ρητά ο νόμος, ο Αποδέκτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να σας ενημερώσει σχετικώς χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

    Μπορείτε να επικοινωνείτε ανά πάσα στιγμή με τον Αποδέκτη και ειδικότερα για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, την υποβολή ερωτήματος ή καταγγελίας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: dataprivacy@intermed.com.gr.

    Επιπλέον και σε περίπτωση που θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δεδομένα σας, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

     

    1. Cookies

     

    Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένων που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, όσο βρίσκεστε μέσα στην ιστοσελίδα μας. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του δικτυακού τόπου, μέσω τηλεφώνου, e-mail, κ.λπ.  Επιπλέον, με τη χρήση των cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία του υπολογιστή σας.

    Η χρήση των cookies διευκολύνει την ιστοσελίδα να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τις προτιμήσεις αναζήτησης που έχετε. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείτε.

    Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού  και περιέχουν ανωνυμοποιημένες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε.

    Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την πολιτική μας σχετικά με τα cookies.

     

    1. Ανήλικοι

    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 16 ετών και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας καμία πληροφορία για άτομα κάτω από το ηλικιακό αυτό όριο. Εάν είστε κάτω των 16 ετών δεν επιτρέπεται η με οποιονδήποτε τρόπο υποβολή στοιχείων σας προς εμάς, παρά μόνο εάν έχετε τη συγκατάθεση του προσώπου που ασκεί τη γονική σας μέριμνα.

    Δεδομένου ότι δεν είναι τεχνικά εφικτό να ελέγξουμε με αποτελεσματικό τρόπο σε όλες τις περιπτώσεις την ηλικία σας, δεσμευόμαστε, σε περίπτωση που αναφερθεί και εξακριβωθεί η υποβολή προσωπικών στοιχείων που αφορούν σε ανηλίκους, να διαγράφουμε άμεσα όλες τις σχετικές πληροφορίες. Η διαγραφή αυτή ισχύει με την επιφύλαξη της ανάγκης τήρησης των στοιχείων σε περίπτωση θεμελίωσης, άσκησης ή υποστήριξης νομικών αξιώσεών μας, ή της παροχής συγκατάθεσης από κηδεμόνα.

     

    1. Τροποποιήσεις των πληροφοριών της παρούσας πολιτικής απορρήτου

    Ο Αποδέκτης διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο.

    Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες της ιστοσελίδας παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.